Ana De Armas kimdir?

Film ve televizyon programlarındaki rolleriyle uluslararası üne sahip olan başarılı oyuncu Ana de Armas kimdir? Yer aldığı büyük projelerdeki başarılı performanslarıyla adından söz ettiren Ana De Armas nereli, kaç yaşında ve yer aldığı yapımlar neler?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
02 Ağustos 2023 12:36
GÜNCELLEME
02 Ağustos 2023 14:08
Ana De Armas kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Ana de Armas, tam adıyla  Ana Celia de Armas Caso, 30 Nisan 1988 tarihinde Küba, Santa Cruz del Norte'de dünyaya geldi.  Armas, Küba, Havana'da büyüdü ve genç yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. 14 yaşında oyunculuk tutkusunu sürdürmek için Havana'daki Ulusal Tiyatro Okulu'na kaydoldu. 

Kariyeri

Ana de Armas, 2003 yılında 15 yaşındayken oyunculuk kariyerini ilerletmek için İspanya'ya taşındı. Başlangıçta fırsatlar bulmakta zorlandı ama sonunda İspanyol filmi "Una rosa de Francia" (2006) ile çığır açtı. Çeşitli İspanyol televizyon programlarındaki ve filmlerindeki performansları dikkat çekti ve kısa sürede İspanyol eğlence endüstrisinde yükselen bir yıldız oldu.

2014 yılında Ana de Armas, uluslararası fırsatları takip etmek için Hollywood'a taşınmaya karar verdi. İspanyolca konuşulan rollerden İngilizce konuşulan rollere geçiş zorluğuyla karşı karşıya kaldı, ancak yeteneği ve kararlılığı, Keanu Reeves ile birlikte gerilim filmi "Knock Knock" (2015) filmindeki çığır açan rolüne yol açtı.

Yıldızı yükselmeye devam etti ve "Blade Runner 2049" (2017) filmindeki Joi rolüyle büyük beğeni topladı. Bu rol, Hollywood'daki profilini önemli ölçüde yükseltti ve daha önemli projeler için kapılar açtı.

Ana, "War Dogs" (2016), "Hands of Stone" (2016), "Overdrive" (2017) ve "The Informer" (2019) dahil olmak üzere çeşitli filmlerde rol aldı.

Yer aldığı yapımlar

Dizi

- El Edén Perdido

- El Internado

- Hispania, la Leyenda

-Actrices

Film

-Una rosa de Francia 

-Madrigal 

-Mentiras y gordas 

-Hispania, la leyenda

-El callejón 

-Faraday 

-Knock Knock 

-Anabel 

-Exposed 

-War Dogs 

-Hands of Stone 

-Blade Runner 2049 

-Overdrive

-The Informer 

-Yesterday 

-Knives Out 

-Wasp Network 

-The Night Clerk 

-No Time to Die 

-Blonde

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa