Jasmine Tookes kimdir?

Victoria's Secret Melekleri arasında bulunan başarılı ve genç model Jasmine Tookes kimdir? Evliliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Jasmine Tookes nereli, kaç yaşında?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2023 13:42
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2023 15:02
Jasmine Tookes kimdir?
SM
Suat Mutlu Editör

Jasmine Tookes, 1 Şubat 1991 tarihinde  California, Huntington Beach'te dünyaya geldi. 

Kariyeri

Jasmine Tookes, genç yaşta modellik kariyerine başladı. 15 yaşında bir model ajansı tarafından keşfedildi. Kısa sürede büyük markaların ve ünlü tasarımcıların ilgisini çekerek defilelerde ve kampanyalarda yer almaya başladı. İlk yıllarında Calvin Klein, Ralph Lauren, Burberry gibi markalarla çalıştı.

Jasmine Tookes, modellik kariyerinin en büyük dönüm noktalarından birini Victoria's Secret ile yaşadı. 2012 yılında Victoria's Secret defilesine katıldı, ancak 2015 yılında "Melek" olarak adlandırılan modeller arasına katıldı. 2016 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da dünyanın en pahalı iç çamaşırı olan 3 milyon dolar değerindeki "Fantasy Bra"ı giyen üçüncü siyahi model oldu.

Jasmine Tookes, modellik kariyeri boyunca birçok ünlü markanın kampanyalarında yer aldı. Dior, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Prada gibi lüks markaların defilelerinde podyuma çıktı. Ayrıca Vogue, Harper's Bazaar, Elle gibi önemli dergilerin kapaklarında ve iç sayfalarında yer aldı.

    Özel hayatı

    Jasmine Tookes, 4 yıllık erkek arkadaşı Juan David Borrero ile 2020 yılında nişanlandı. Çift bir yıl sonra Eylül 2021 yılında dünya evine girdi. 2022 yılında ise çiftin kız çocukları dünyaya geldi. 

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa