Seyran Pelin’e destek oluyor! Yalı Çapkını bu akşam Star'da

İki sezondur cuma akşamları Star TV'de seyircisiyle buluşan Yalı Çapkını dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak? İşte yanıtı...

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
09 Şubat 2024 13:54
GÜNCELLEME
09 Şubat 2024 13:59
Seyran Pelin’e destek oluyor! Yalı Çapkını bu akşam Star'da
Ecem Çetin Editör

Cuma akşamları ilgiyle izlenen ve oldukça beğeni toplayan  Yalı Çapkını dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?    

Çocuğun Serter'den olma ihtimaline inanmak istemeyen Ferit, içine düşen şüpheyi yok etmek için Pelin'den gerçeği öğrenmeye çalışır. Çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Pelin'in böyle bir baskıya maruz kalmasına gönlü razı olmayan Seyran, tüm yaşanılanlara rağmen yine de ona destek olmaya çalışır. Şikayetini geri çekmesi karşılığında babasının şartlarını kabul etmeye mecbur kalan Seyran, kendini bir çıkmaza düşmüş hisseder. Özgürlüğüne kavuşmak için Kazım'dan gelecek iyi haberi bekleyen Orhan'ın başı hapishanede büyük bir belaya girer. Fikriye'nin söyledikleriyle aklı karışan Suna, kalbinin en derininde sakladığı bir hayale yeniden tutunur. Çocuğunun kendisinden olabileceğini düşünen Serter meseleyi Halis Ağa'yı açarken, bu gelişme Pelin ve bebeği için kritik bir süreci başlatır. 

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Barış Günger kaleme alıyor.  

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa