Galatasaray’dan orta sahaya dünya yıldızı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sözleşme yenilemeye hazırlanan Teknik Direktör Okan Buruk’un istediği dünya yıldızını getirmek için düğmeye bastı. Özbek böylece camiaya da bir şampiyonluk hediyesi verecek.
Ersin Küçükbarak
|
01 Mayıs 2024, Çarşamba - 09:45
Galatasaray’dan orta sahaya dünya yıldızı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de rekorları kırarak şampiyonluğa ilerliyor.

Sarı kırmızılı yönetim, bu tabloda büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Okan Buruk ile 2 yıllık  daha sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

25 Mayıs’taki Kongre’de tek aday olması beklenen Özbek, şimdiden gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmanın hesabını yapıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde başarı isteyen Galatasaray, kadroyu da buna göre şekillendirecek.

Yusuf Yazıcı listede

Sarı kırmızılılar Lille ile sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı’yı radarına aldı. Ancak Türk yıldız için rekabet çok sıkı.  27 yaşındaki  10 numara  için  Milan ve Sevilla da devreye girdi.

Fransız ekibi Marsilya’nın da Yusuf için devreye gireceği belirtiliyor.

25 Mayıs’taki Kongre sonrası Yusuf Yazıcı’ya resmi teklif yapmaya hazırlanan Galatasaray Yönetimi başarılı orta sahayı ikna etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Sarı kırmızılılar Avrupa’da oynamayı tecih eden Yusuf  Yazıcı’ya Şampiyonlar Ligi kozuyla sarı kırmızılı formayı giydirmeyi hedefliyor.

Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla tüm kulvarlarda 41 maça çıkarken 12 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Orta sahaya dünya yıldızı

Galatasaray  teknik Direktörü Okan Buruk’un isteği doğrultusunda transferde öncelik orta sahaya verilecek.

Başarılı teknik adamın ise önceliğinin Manchester United’ın tecrübeli ismi Casemiro.

Porto, Real Madrid ve Manchester United formalarıyla fırtınalar estiren yıldız oyuncunun şampiyonluk iddiası olan bir takımda 6 numarayı giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

32 yaşındaki orta sahanın Kırmızılardan ayrılmak istediği bunun da Galatasaray’ın elini güçlendirdiği belirtiliyor.

Manchester United’ın da ligde ve Avrupa’da istediği çizgiyi yakalayamaması nedniyle kadroda revizyona gideceği,  Casemiro’ya da yeni sözleşme teklif edilmeyeceği yönündeki haberler transfer ihtimalini güçlendiriyor.

Dursun Özbek’in dünyaca ünlü bir ismi getirerek hem takıma güç katmayı hem de Okan Buruk’a bir şampiyonluk hediyesi vermeyi istediği dile getiriliyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2136269/galatasaraydan-orta-sahaya-dunya-yildizi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.