Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderlerden 1 Mayıs kutlaması

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve liderler, işçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Ersin Küçükbarak
|
01 Mayıs 2024, Çarşamba - 12:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderlerden 1 Mayıs kutlaması

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs dolayısıyla bir paylaşım yaparak işçilerin bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, “Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş da kutlama mesajında  “Hiç kimse, emeğiyle kazandığından daha hayırlı bir rızık asla yememiştir.” İfadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, paylaştığı videoya “İşçi sınıfının mücadelesine olanca gücümüzle destek vereceğiz” notunu düştü.

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, emekçilerin, Türkiye’nin kalkınması, üretimi ve sanayisinde; gecesini gündüzüne kattığını belirterek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, işçilerin, alın teriyle hayatını idame ettirdiği, evlatlarına helal lokma yedirme mücadelesi verdiğinin altını çizerek işçilerin bayramını kutladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da fotoğraflı bir paylaşımla “kardeşlerim” diye seslendiği işçileri tebrik etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, emekçilerin açlık sınırı altında bir ücrete mahkum edilmediği bir Türkiye dileğiyle kutlamada bulundu.

Deva Partisi Genel Başkanı  Ali Babacan,  1 Mayıs kutlamasında çalışma şartlarının insanca olduğu günlere hep birlikte ulaşacaklarının altını çizdi.

Gelecek partisi Genel  Başkanı  Ahmet Davutoğlu, emeğin gerçek değerini bulduğu onurlu bir gelecek için hep birlikte çalışacaklarını dile getirerek 1 Mayıs'ı kutladı.


http://ankaramasasi.com/haber/2136293/cumhurbaskani-erdogan-ve-liderlerden-1-mayis-kutlamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.