Keçiörengücü Steven Caulker'ı renklerine bağladı

TFF 1. Lig takımlarından Ankara Keçiörengücü, Fenerbahçeli yıldız ismi kadrosuna kattı. Başkent temsildisi Steven Caulker ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
15 Temmuz 2024 16:32
GÜNCELLEME
15 Temmuz 2024 17:31
Keçiörengücü Steven Caulker'ı renklerine bağladı
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol 1'inci Lig'de mücadele eden Ankara Keçiörengücü, sezon boyunca gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sezonu 13'üncü sırada tamamlayan başkent ekibi, 34 maçta 40 puan topladı. 

2024-2025 sezonuna iddialı girmek isteyen eflatun beyazlı takım Bolu'da kampa girdi. Diğer yandan  transferler için çalışmalara da başlayan Keçiörengücü, tecrübeli ismi kadrosuna kattı.

Caulker'ı renklerine bağladı

Ankara Keçiörengücü, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe, Alanyaspor, Gaziantep FK ve Karagümrük'te forma giyen Steven Caulker ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşma sağladı. Caulker son olarak FC Malaga City Academy'de oyuncu-antrenör olarak çalıştı.

32 yaşındaki stoper uzun yıllar ise İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Tottenham, Swansea formalarını taşıdı. Caulker; Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplamda 118 maçta forma giydi ve 9 gol atıp 9 da asist yaptı.

 Keçiören'den transfer atağı

Transfer planlamasına devam eden Ankara Keçiörengücü, Oğuzcan Çalışkan, Görkem Bitin, Arda Yılmaztürk, Ali Dere,Ramon Vinicius Dos Santos, Recep Taşbakır'ı da renklerine bağladı. 

Keçiören'e Barış Alper müjdesi

Diğer yandan 2021-2022 sezonunda Galatasaray'a transfer olan genç futbolcu için 2.1 milyon euro bedel ödenmişti.  EURO 2024'te dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa takımlarının radarına girdi. Hollanda maçındaki  müthiş oyunu zihinlerde kalırken genç futbolcu ise performansı ile değerini katladı.

Avrupa takımlarının 30 milyon  euro'yu gözden çıkardığı bilirken olası transfer durumunda Galatasaray, Keçiörengücü'ne 6 milyon euro ödemesi yapacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa