Mamak Belediyesinden 500 çocuğa toplu sünnet

Mamak Belediyesi bu yıl 500 çocuğa ücretsiz olarak sünnet düzenledi. Şölende 500 çocuk sünnet edilirken bir yandan çocuklar sihirbaz gösterisini izlediler.

HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com
YAYINLAMA
22 Temmuz 2024 12:25
GÜNCELLEME
22 Temmuz 2024 14:52
Mamak Belediyesinden 500 çocuğa toplu sünnet
HM
Haber Merkezi ankaramasasi.com

Mamak Belediyesi büyük bir şölene ev sahipliği yaptı.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Mamak Belediyesinin düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni, 500 çocuk ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.


Ailelerin yoğun istek gösterdikleri etkinlikte, çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerinde okunuyordu.

Toplu Sünnet Şöleni etkinliğinde 500 çocuk sünnet edildiği sırada çocuklar sihirbaz gösterisi ve Ankaralı Yasin'in verdiği konser ile eğlendi.

75.Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da düzenlenen Sünnet Şöleni’ne Mamak Belediye Başkan Vekili Erdoğan Doğan da katıldı.


Sünnet giysileri hediye edildi

Sünnet merasimi, dualar eşliğinde başladı. Sabah erken saatlerde başlayan etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti. Sünnet işleminin ardından çocuklara Mamak Belediyesi sünnet kıyafetlerini de hediye etti.

Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar animasyon, illüzyon, Hacivat-Karagöz gösterisi eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Hayırlı olsun mesajlarını iletti

Mamak Belediye Başkan Vekili Erdoğan Doğan ailelerin ve çocukların mutluluğuna ortak olarak hayırlı olsun mesajlarını iletti.

Başkan Vekili Erdoğan Doğan, "Bu yıl 500 yavrumuzu sünnet etkinlikleri için bir araya getirdik. Mamak Belediyesi olarak, çocuklarımızın güzel bir ilçede kendilerini yetiştirmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlıyoruz. Bu sünnet şöleni de sevgimizi büyüttüğümüz, aileler ile gönül gönüle olduğumuz ve büyük bir aile olduğumuza vurgu yaptığımız törenler olarak kayıtlara geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyum. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz şölenden iyi anılarla ayrılarak, hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim” ifadesini kullandı.


Etkinliğin sonlarına doğru Ankaralı Yasin hem çocukları hem de aileleri eğlendirerek renkli dakikalar yaşattı.

Sünnet düğünündeki ihtiyaç duyulacak her detaya yer veren Mamak Belediyesi, şölene katılan çocuklar ve sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturdu.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa