Havuza düşen minik Ali boğularak can verdi!

İstanbul'dan Bodrum'a gelen Nazar ailesinin tatili kabusa döndü. Küçük bebekleri Ali Aydın Nazar, bahçede bulunan havuza düşerek boğuldu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
23 Temmuz 2024 13:10
GÜNCELLEME
23 Temmuz 2024 13:20
Havuza düşen minik Ali boğularak can verdi!
Kübra Şenal Editör

Bodrum'un Dirmil Mahallesi'nde bulunan sitelerin bahçesindeki havuzdan bir bebek cesedi çıktı. İstanbul'da ikamet eden bir aile, tatil yapmak için gittikleri Muğla'da 1 yaşındaki bebeklerini daha kokusuna doyamadan kaybetti.


Ali Aydın Nazar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Bodrum'un Dirmil Mahallesi'ndeki sitede meydana geldi. Ali Aydın Nazar, ailesi ve bakıcısı, evde farklı bir işle ilgilenirken emekleyip evlerinin bahçesine çıktı. İddiaya göre, Ali Aydın bahçedeki yüzme havuzuna düştü. Ailesi durumu fark ettikten sonra bebeği havuzdan çıkarıp, sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafından olay yerinde müdahalesi yapılan Ali Aydın, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan bebek, kurtarılamadı. Ali Aydın'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Peynircilik yapan ailenin İstanbul'dan Bodrum'a tatil için geldiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa