Ankara'da yol kesip haraç kesenlere 'asayiş' darbesi!

Keçiören ilçesinde 10 kişilik bir grup S.S. adlı şahsın yolunu kesip silah zoruyla senet imzalattı. Şüpheliler kısa sürede yakalandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
24 Temmuz 2024 11:58
GÜNCELLEME
24 Temmuz 2024 12:28
Ankara'da yol kesip haraç kesenlere 'asayiş' darbesi!
Kübra Şenal Editör

Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz aylarda yaşanan yol keserek zorla senet imzalatma olayıyla karşı karşıya kalan S.S. isimli vatandaşın şikayeti sonuç buldu. "Aracıma vurdu, masrafları karşıla" diyerek peşine düştükleri talihsiz adamı zorla götürdükleri yerde darbettikten sonra iki tane boş senet imzalattıkları ortaya çıktı.


Keçiören'de eşkıyalık yaptılar

Olay, 22 Haziran saat 09.00 sıralarında Ovacık Mahallesi'nde meydana geldi. S.S., aracı ile trafikte giderken hasarlı kazaya karıştı. Karşı taraftaki araç sürücüsü A.Ş. zararının karşılanması için S.S.'den para talep etti. Kazada kusuru olmadığını belirten S.S., bölgedeki alışveriş merkezine gitti. S.S.'yi takip eden A.Ş., yakınlarını da çağırıp alışveriş merkezine gitti. A.Ş. ve yakınları otoporkta S.S.'nin yolunu kesti. 10 kişilik grup zorla araçlarına bindirdiği S.S.'yi yakında bulunan boş arsaya götürüp önce darbetti, ardından da boş senetler imzalatarak bırakıp kaçtı.

Suç aletleri ele geçirildi

Olayda yaralanan S.S.'nin şikayeti üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polisler tarafından tespit edilen A.Ş., Y.A., B.Ç., E.K., Ö.B., M.M., S.E., P.Y., C.K. ve T.Y. adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramalarda S.S.'nin imzası olan, isim ve miktar kısmı boş 2 senet, 2 ruhsatsız tabanca, 25 fişek ve 1 havalı tabanca ele geçirildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ş., E.K., Ö.B. ve P.Y. tutuklanırken; Y.A., B.Ç., M.M., S.E., C.K. ve T.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa