Köpekten kaçmak isteyen Halil Aksay bisikletten düşüp yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde kendisine saldıran sahipsiz sokak köpeğinden kaçmak isteyen Halil Aksay (69) bisikletten düşerek yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Temmuz 2024 21:21
GÜNCELLEME
29 Temmuz 2024 21:33
Köpekten kaçmak isteyen Halil Aksay bisikletten düşüp yaralandı
DHA
Kaynak DHA

Halil Aksay, Serik'e bağlı Yeni Mahalle'deki evinden bu sabah alışveriş için çıktı.

3 tekerlekli elektrikli bisikletine binen Aksay, bir marketten alışveriş yaptı. 5016 sokağa geldiğinde karşısına çıkan sahipsiz  sokak köpek, Aksay’a saldırdı. Halil Aksay kaçmak için manevra yaptığı sırada bisikleti devrildi. Düşerek bisikletin altında kalan Aksay, ayağından yaralandı.

Aksay’ı sokaktan geçenler kurtardı. Ambulansla hastaneye götürülen Aksay’ın sol ayak bileğinin kırıldığı belirlendi. Aksay, kırık yüzünden ameliyat edildi.

Halil Aksay, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah kahvaltılık almak için gittiği marketten dönüşünde Kurt cinsi bir köpeğin koşarak üzerine geldiğini söyledi.

Kurtulmak için manevra yaptığı sırada bisikletin devrildiğini belirten Aksay, devrilen bisikletin altında kalması sebebiyle sol ayak bileğinin kırıldığını dile getirdi.

Aksay, o sokakta çok sayıda başıboş sahipsiz köpek bulunduğunu aktardı. Bunun için acil bir tedbir alınmasını isteyen Aksay, yakındaki Cuma pazarına alışverişe gidenlerin oradan geçtiğini hatırlattı.

Aksay, aynı sokağı okul döneminde öğrencilerin kullandığına işaret etti. Daha önce okula götürürken köpeklerin torununa saldırmak istediğini anlatan Aksay, torununun bir aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğunu ifade etti.

Aksay, “Sahipsiz sokak köpekleri ciddi bir tehlike arz ediyor. Yetkililerimizden acil tedbir alınmasını istiyorum. 69 yaşındayım. Bu yaştan sonra kırık ayağım için ameliyat geçireceğim. Nasıl iyi olacağım bilmiyorum" dedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa