BBP lideri Destici, DEVA lideri Babacan'la bir araya geldi

BBP (Büyük Birlik Partisi) Genel Başkanı Mustafa Destici, DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
06 Ağustos 2024 14:01
GÜNCELLEME
06 Ağustos 2024 14:40
BBP lideri Destici, DEVA lideri Babacan'la bir araya geldi
AA
Kaynak AA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyeti, parti genel merkezinde ağırladı. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleştirildi ve ardından her iki lider de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ziyarette türkiye'nin ekonomik durumu değerlendirildi

Görüşme sonrasında konuşan Mustafa Destici, daha önce Ali Babacan'a taziye ziyaretinde bulunduğunu hatırlattı ve bu ziyaretin iade-i ziyaret niteliğinde olduğunu belirtti. Destici, "Türkiye'nin mevcut atmosferini, özellikle ekonomi konusunu değerlendirdik. Bu nazik ziyaretleri için Ali Babacan'a ve DEVA Partisi camiasına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Babacan'dan komşuluk ziyareti

Ali Babacan ise BBP'nin yaklaşık üç ay önce yeni genel merkez binasına taşındığını anımsatarak, komşuluk ilişkileri kapsamında bir hoş geldin ziyareti yaptıklarını ifade etti. Ali Babacan, "Değerli Genel Başkan Sayın Mustafa Destici, partimizin kuruluş döneminde gelerek bize hayırlı olsun ziyareti yapmıştı. Bugün ise meclisin kapanması ve siyasi gündemin biraz rahatlaması vesilesiyle güzel bir sohbet gerçekleştirdik. DEVA Partisi ve Büyük Birlik Partisi heyetleri de bir araya geldi ve tanışma fırsatı elde etti. Türkiye'nin genel durumu hakkında kısa bir değerlendirme yaptık" dedi.

Heyetler arası tanışma ve sohbet

Ziyaret sırasında her iki partinin heyetleri arasında da tanışma ve sohbet imkanı sağlandı. Görüşmelerde, Türkiye'deki siyasi ve ekonomik durumun yanı sıra, her iki partinin gelecekteki olası iş birlikleri de değerlendirildi. İkili ve heyetlerarası görüşme, karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde sona erdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa