İsrail'in kanlı yüzünü gösteren 'Paris 2024' temalı reklam gündem oldu

Gazze'de soykırım yapan işgalci İsrail'in Paris 2024 Olimpiyatları'na katılımı reklamla protesto edildi. İsrail'in kanlı yüzü bir de böyle gösterildi.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 13:42
GÜNCELLEME
07 Ağustos 2024 16:50
Kübra Şenal Editör

7 Ekim 2023'ten beri Gazze'de çoluk çocuk demeden katleden işgalci İsrail, dünyanın gözü önünde kanlı bir soykırıma imza attı. Tarih sayfalarına Siyonist terör devleti olarak geçecek olan İsrail'in, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na dahil edilmesi, pek çok ülke hükümetleri ve vatandaşlarından tepki aldı.


Yurt dışı merkezli bir reklam şirketi, bebek katili İsrail'in Paris Olimpiyatları'na katılmasını eli kanlı bir figüranla eleştirdi.


Eli kanlı İsrail'i bir de böyle izleyin!

Kısa sürede sosyal medyada yayılan kısa reklamda işgalci İsrail'i temsil eden sporcunun rakipleriyle tokalaşması sonucu elinden bulaşan kanla, terör devletinin şeytani yüzünü yansıtıyor.


Reklamda, ellerine Filistinlilerin kanı bulaşan sporcuların İsrailli sporcuya verdiği tepki tüm protestoyu gözler önüne seriyor.


Öte yandan İsrailli sporcunun ensesindeki Yedi Kollu Şamdan dövmesi de reklamın dikkat çeken detayları arasında yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa