Kardeşinin katil olmasını engellemeye çalışırken ölümüne neden oldu

Sancaktepe'de kız kardeşine sarkıntılık ettiği iddiasıyla Ali K.’yı bacağından vuran kardeşi Rıdvan Akdoğan’ı engellemek isteyen Yasin Akdoğan,kardeşinin kendisini vurarak ölmesine yol açtı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
07 Ağustos 2024 23:58
GÜNCELLEME
08 Ağustos 2024 00:10
Kardeşinin katil olmasını engellemeye çalışırken ölümüne neden oldu
DHA
Kaynak DHA

Olay, 12 Temmuz'da Sancaktepe'de bir ofiste yaşandı.

İddiaya göre; Rıdvan ve Yasin Akdoğan, arkadaşları olan ve sürekli evlerine gelip giden Ali K.'nin kız kardeşlerine sarkıntılık ettiğini öğrendi.

Bunun üzerine Akdoğan kardeşler, Ali K.'yı ofise çağırdı. 

Ali K.'nin içeri girerek koltuğa oturdu. O sırada arkasından içeri gelen Rıdvan Akdoğan önce Ali K.'nin kafasına silah dayadı.

Akdoğan, arkadaşına tekme ve yumruk attı. Bunun üzerine, Yasin Akdoğan araya girmek için ayağa kalkarak kardeşinin yanına gitti.

Rıdvan Akdoğan kardeşinin engellemesine rağmen Ali K.'nin bacağına ateş ettikten sonra yere düşen şahsın kafasını tekmeledi.

Yasin Akdoğan olayın daha fazla büyümemesi için kardeşini koridora doğru çıkarmaya çalıştı.

Rıdvan Akdoğan ise odaya geri dönmek için hamle yaptı. Tam bu sırada silahın ateş alması sonucu Rıdvan Akdoğan yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Rıdvan Akdoğan ve Ali K.’yı olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı.

Rıdvan Akdoğan, doktorların tüm çabasına rağmen olaydan 17 gün sonra hayatını kaybetti. 

Yasin Akdoğan, Rıdvan Akdoğan'ın hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yasin Akdoğan'a çıkarıldığı mahkeme tarafından, 'Taksirle Ölüme Sebebiyet Vermek' suçundan ev hapsi cezası verildi.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa