Mersin'de PKK propagandası yapan 4 zanlı tutuklandı

Jandarma, ellerine cep telefonlarını alıp PKK propagandası yaparak Türk milletinin asabını bozan 9 klavye delikanlısını böyle aldı.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
09 Ağustos 2024 14:47
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2024 15:12
Mersin'de PKK propagandası yapan 4 zanlı tutuklandı
AA
Kaynak AA

Mersin'de, terör örgütü PKK/KCK propagandası yapmakla suçlanan 9 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, şüphelilerin kimlikleri belirlendikten sonra hızlı bir şekilde harekete geçildi.

Eş zamanlı baskınlar yapıldı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyon, Akdeniz, Toroslar ve Gülnar ilçelerinde bulunan çeşitli ikametlere eş zamanlı olarak düzenlendi. Operasyonla terör örgütünün propagandasını yaptığı iddia edilen şüpheliler gözaltına alındı.

Adli süreç hızla işledi

Jandarmada yapılan işlemlerin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 9 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, geriye kalan 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyon, terörle mücadeledeki kararlılık ve hızlı adli işlem süreçlerinin bir göstergesi olarak dikkat çekerken, bilgisayar başına geçen, eline cep telefonunu alıp bölücü terör örgütü PKK propagandası yapan klavye delikanlılarına da bir mesaj oldu.

Toplumun moralini düzelten adımlar

Bu operasyon, terör örgütü propagandasına karşı yürütülen mücadelede etkili bir örnek teşkil etti. Mersin İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadelede kararlılığını ve toplumun huzuru için gösterdiği çabayı bu operasyonla bir kez daha ortaya koydu. Vatandaş, sosyal medyada Kürdistan hayali kurup sinir bozanlara göz açtırılmamasını, bölücü terör örgütü PKK paçavralarını sosyal medya hesaplarında kullanarak Kürdistan rüyası görenlerin uykudan uyandırılmasını istiyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa