Fatih Özkan Kimdir? Ne İş Yapıyor?

Göztepe - Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan olayda, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'a yönelik saldırıyı gerçekleştiren kişinin, akreditasyon kartı bulunan Göztepe yöneticisi Fatih Özkan olduğu belirlendi. Peki, Fatih Özkan Kimdir? Ne İş Yapıyor?

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
18 Ağustos 2024 14:47
GÜNCELLEME
18 Ağustos 2024 14:47
Fatih Özkan Kimdir? Ne İş Yapıyor?
AY
Arif Yücel Editör

İzmir'de, Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Olay, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un deplasman tribününe gitmesiyle başladı. Taraftarlarına destek olmak için tribüne yönelen Ali Koç, güvenlik önlemleri altında sahadan ayrılmaya çalışırken tribünlerden şişe ve yabancı maddeler atıldı. Bu sırada, Göztepe yöneticisi olduğu öğrenilen Fatih Özkan, Ali Koç'u iterek yere düşürdü. İtme sırasında bir su şişesi de Ali Koç'a isabet etti ve Koç yerde kaldı.


Bu olayın ardından, tribünde kısa süreli bir arbede yaşandı. Göztepe kulübü görevlileri ile Ali Koç ve korumaları arasında çıkan bu arbede, hakem Kadir Sağlam'ın oyunu durdurmasına neden oldu. Başkan Koç'un sahadan çıkarılmasıyla birlikte maç kaldığı yerden devam etti.


Fatih Özkan'ın, bu olayın hemen ardından gözaltına alındığı ve geçmişte de Göztepe - Altay maçında yaşanan olaylar nedeniyle "kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardımdan" yargılandığı ortaya çıktı. Olayın yankıları sürerken, Özkan'ın ne iş yaptığı ve Göztepe'deki rolü de merak konusu oldu.

Peki, Fatih Özkan Kimdir? Ne İş Yapıyor? İşte detaylar...

Fatih Özkan Kimdir?

Göztepe - Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan olayda, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'a yönelik saldırıyı gerçekleştiren kişinin, akreditasyon kartı bulunan Göztepe yöneticisi Fatih Özkan olduğu belirlendi. 

Ali Koç, saldırı sırasında yere düşerken ciddi bir tehlike atlattı.

Fatih Özkan Göztepe yöneticisidir. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa