Tank simülasyonu gerçeğini aratmadı, boykot markaları ‘bomba’ oldu!

Bir sosyal medya kullanıcısı tank oyunu için gerçeğini aratmayan bir simülasyon kurdu. Oyunda kullanılan bombaların boykot markaları olması dikkat çekti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 12:03
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 13:55
Kübra Şenal Editör

Yabancı uyruklu bir sosyal medya kullanıcısı bilgisayar oyunlarına çığır açan bir akıma imza attı. Kullanıcı, tank oyununun gerçeklik hissi vermesi için arkadaşıyla birlikte tank simülasyonu yaptı.


Yüzü maskeli kullanıcı, üstten iki kapaklı iki kutunun birleşimiyle oluşturduğu tank simülasyonun içine girip sistemi aktif hale getirdi.


İçeriye yerleştirdiği büyük ekranlarda oyun ilerlerken diğer yüzü maskeli Gamer ise tanksavar bombalarını yerleştirdi.


Videoya yansıyan görüntülerde tanksavar bomba olarak 2,5 litrelik içeceklerin kullanıldığı görüldü. Videoda, bir dolap içine bölmelere yerleştirilen tanksavar bomba yerine kullanılan içeceklerin boykot markaları olması da en dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.


Boykot markaları tanksavar bomba olarak kullanıldı

İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımına destek veren içecek markaları bilgisayar oyuncuları tarafından oluşturulan simülasyonda bomba olarak kullanıldı.


Gamer’ın tank simülasyonu içinde kurduğu düzen oyun gidişatı, izleyenlere Gazze’de yaşananlarını hatırlatırken, bomba amacıyla kullanılanlar ise İsrail katliamı için fon sağlayan ürünleri bir kez daha gözler önüne serdi.


Boykot listesi 2024

Küresel boyutta üretim yaparak sektörü elinde tutan, İsrail ile ekonomik iş birliği halinde olan ve Gazze’deki soykırıma yatırımlarda bulunan üreticilere ait markalar boykot listesinde yer alıyor.


İşte Filistin İnsiyatifi tarafından hazırlanan yiyecek, içecek, kozmetik, kişisel bakım, temizlik ürünlerine ilişkin market ürünleri…



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa