Atakan Nuri Ordu kimdir, kaç yaşında ?

Galatasaray'ın Young Boys maçı için İsviçre kafilesinde yer alan Atakan Nuri Ordu kimdir, hangi mevkide oynuyor ? İşte detaylar.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
20 Ağustos 2024 14:44
GÜNCELLEME
20 Ağustos 2024 16:11
Atakan Nuri Ordu kimdir, kaç yaşında ?
O
Onur Çetinkaya Editör

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray yarın Young Boys ile 21 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek.


TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak mücadele İsviçre Stadyumu'nda oynanacak ve maç saat 22.00'da başlayacak.  Özel uçakla İsviçre'ye giden Galatasaray'ın Young Boys karşılaşması  kadrosu açıklandı. Sarı-kırmızılılarda rahatsızlanan  Barış Alper Yılmaz ile sakatlığı bulunan Davinson Sanche kafilede yer almadı.

Galatasaray'ın Young Boys maçı kamp kadrosunda Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Elias Jelert, Victor Nelsson, Lucas Torrreira, Atakan Ordu, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Metehan Baltacı yer alıyor. 

Kadroda genç isimlerde yer alıyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde bu isimler sahada yer alacak. Genç yıldızlardan biri de Atakan Nuri Ordu. 

Atakan Nuri Ordu kimdir?

Atakan Nuri Ordu, 29 Mart 2005 tarihinde Denizli'de doğan futbolcu kaleci pozisyonunda görev alıyor. 190 cm boyundaki genç futbolcu, 2023-2024 sezonunda Galatasaray'a katıldı ve halen kariyerini sarı kırmızılılarda sürdürüyor.



Kariyeri boyunca Galatasaray U19 takımı ile çeşitli başarılara imza atan Atakan Ordu, Türkiye U19 Süper Lig ve U19 Elit A Ligi'nde şampiyonluklar kazanmıştır. Ayrıca, Türkiye Süper Lig ve Süper Kupa gibi önemli kupalarda da başarılar elde etmiştir.



Bir dönem Kırıkkalegücü'ne transfer olan genç oyuncu 3 kez forma giydi. Atakan Ordu, gelecekteki potansiyeliyle dikkat çeken genç bir kaleci olarak Galatasaray'ın ve Türk futbolunun umut vaat eden isimleri arasında yer alıyor. 


Etiketler Atakan Nuri Ordu
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa