Teröristi canlandıran Melisa Sözen'e tepkiler yağıyor!

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Le Bureau des Legendes dizisinde PYD'li bir teröristi canlandırdı. Oyuncuya, sosyal medyada tepki yağdı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 08:46
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 09:20
Teröristi canlandıran Melisa Sözen'e tepkiler yağıyor!
Ecem Çetin Editör

Son olarak "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Melisa Sözen'in son rolüne tepki yağıyor. 

Ünlü isim, Fransa'da yayınlanan Le Bureau des Legendes'in üçüncü sezonda rol aldı. 


Melisa Sözen, dizide tepki çeken bir role hayat verdi. Sözen,  Le Bureau des Legendes da PYD'li bir teröristi canlandırdı.

Yazar Murathan Mungan sosyal medya hesabından Melisa Sözen'in fotoğrafını paylaşarak, tepki çeken bir açıklama yaptı. 


Mungan, şu ifadeleri kullandı;


Tepkiler geldi 


Melisa Sözen'e sosyal medyada tepkiler yağdı.


Sözen, "Size bu memleketin ekmeği haram zıkkım olsun. Hiç utanmanız da yok.", "Melisa Sözen sen Artık Türkiye'ye gelme", "Memleketimiz, terörist güzellemesi yapan canlılarla dolu. Bunlara sonsuz lanet!" tarzında yorumlarda bulundu.


Melisa Sözen kimdir? 

Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sözen, 1997 yılında “Baba Evi” dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. 2000 yılında  “Bana Şans Dile” filmiyle sinema dünyasıyla da tanışan Sözen, çok sayıda dizi ve filmde rol almıştır. Oyuncu, Çemberimde Gül Oya dizisinde canlandırdığı Feriha karakteriyle adını duyurdu. Melisa Sözen, Bir Bulut Olsam, Av Mevsimi, Muhteşem Yüzyıl, Kış Uykusu, Hayat Şarkısı,7 Yüz, Kırmızı Oda projelerde son olarak ise Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisinde rol almıştır.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa