Deniz Uğur'dan şarkıcı Nilüfer hakkında suç duyurusu!

Deniz Uğur, oğluna ulaşamadığını ifade etti. Uğur, oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızına suç duyurusunda bulundu.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 10:01
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 17:24
Deniz Uğur'dan şarkıcı Nilüfer hakkında suç duyurusu!
Ecem Çetin Editör

Türk televizyon programcısı, yorumcusu ve haber sunucusu Reha Muhtar'dan sevenlerini üzecek bir haber geldi. Reha Muhtar, oturduğu İstanbul'daki yalısının merdiveninden düştü. Ağır şekilde yaralanan ve bilinci kazanan Muhtar, apar topar hastaneye kaldırıldı.  Hastanede tedavi altına alınan ünlü gazeteci, entübe edildi. 


Reha Muhtar'ın hastaneye tedavisi devam ederken, eski eşi Deniz Uğur, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Oğlumu Nilüfer ve kızı kaçırdı 


Oğlu Poyraz’a ulaşamadığını ve nerede olduğunu bilmediğini ifade eden Deniz Uğur, hastaneye gittiğini ve kendisine oğlunu şarkıcı Nilüfer’in kızı Ayşe  Nazlı Yumlu’nun aldığını söylediklerini belirtti.


Ünlü oyuncu, onlara ulaşmaya çalıştığını ve oğlunu teslim etmeyeceklerini söylediklerini aktararak, son derece öfkeli olduğunu ifade etti. 

Deniz Uğur, şöyle devam etti;



"Haklarında çocuk kaçırmaktan şikayetçi olacağım"

Şarkıcı Nilüfer ve Ayşe Nazlı Yumlu’nun oğlu Poyraz’ı göstermediklerini söyleyen Deniz Uğur, “Şu anda karakola gidiyorum. Haklarında çocuk kaçırmaktan şikayetçi olacağım. Ben bir anne olarak neden bunları yaşıyorum.” dedi. 


Deniz Uğur ve Reha Poyraz, 2008 yılında dünyaevine girdi.  2009 yılında ikiz çocukları Mina ve Poyraz adında çocuklarına kavuşan çift, 2010 yılında boşandı. Reha Muhtar ve Nilüfer ise bir dönem birliktelik yaşadı. Muhtar, Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı’nın manevi babasıdır.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa