Wilma Elles, adını değiştirdi!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Wilma Elles, adını değiştirdiğini açıkladı. Elles, "İsmim Mücella" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 11:09
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 17:50
Wilma Elles, adını değiştirdi!
Ecem Çetin Editör

Aras Bulut İynemli , Farah Zeynep Abdullah , Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, 2010-2013 yılları arasında ekrana gelen "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlendi.


Milyonları ekrana kilitleyen dizide ünlü oyuncu Wilma Elles, Caroline karakterine hayat verdi. Oyunculuğu ile beğeni toplayan Elles, adını geniş kitlelere duyurdu. 


Kariyerine Türkiye'de devam eden ve birçok projede yer alan ünlü oyuncu Wilma Elles, son olarak isim değişikliği ile gündeme geldi. 


Çocukları ve eşiyle birlikte bir ödül gecesine katılan Wilma Elles, ismini değiştirdiğini ve Mücella olduğunu ifade etti. 


"İsmim de Mücella"

2016 yılında Türk vatandaşı olan güzel oyuncu, şu ifadeleri kullandı; 



Wilma Elles kimdir?

Wilma Elles, 18 Ekim 1986 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi.  Çocuk yaşlarda tiyatro yapan ve kariyerine Köln'de başlayan oyuncu, Türkiye'de ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle oyunculuğa adım attı. Elles, Ulan İstanbul, Senden Bana Kalan, Yeter,Yeni Gelin, Zübeyde: Analar ve Oğullar gibi çok sayıda projede yer aldı. Elles, 21 Temmuz 2015 tarihinde Kerem Göğüşle 2011 yılında aşk yaşamaya başladı. Ünlü isim ve Göğüşle 2015 yılında ikiz bebeklerini kucaklarına alarak anne ve baba aldı. Çift, 2019 yılında ayrıldı. Ünlü oyuncu, 2022 yılında ise Mehmet Şah Çelik, ile dünyaevine girdi. Elles ve Çelik, 2023 yılında kızlarını kucaklarına aldı.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa