Çerkezköy'deki pompalı tüfekli cinayetle ilgili yeni gelişme

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tek katlı bir evde yaşayan Fırat Irmak, pencereden pompalı tüfekle açılan ateşle ölmüştü. Cinayet zanlısı teslim oldu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 12:40
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 12:46
Çerkezköy'deki pompalı tüfekli cinayetle ilgili yeni gelişme
DHA
Kaynak DHA

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Fırat Irmak (35), arkadaşlarıyla oturduğu sırada pencereden pompalı tüfekle ateş edilerek öldürüldü. 


Olay, Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkisinde pazar gecesi meydana geldi. 


Irmak, tek katlı evinde arkadaşları İbrahim K. ve Okay A. ile otururken, pencereden yaklaşan bir kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar sonucu Irmak hayatını kaybederken, arkadaşları yara almadan kurtuldu.


Şüpheli Sercan Demirdöven polisi arayarak teslim oldu

Cinayetin ardından, saldırıyı gerçekleştiren Sercan Demirdöven (36), saklandığı evden polisi arayarak teslim oldu. Gözaltına alınan Demirdöven, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Demirdöven, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Şüphelinin ifadesinde, Fırat Irmak ile aralarında husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi.


Ne olmuştu?

Saldırı, tek katlı bir evin penceresinden pompalı tüfekle ateş açılmasıyla gerçekleşmişti. Başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine saçmaların isabet ettiği Irmak, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yanındaki arkadaşları ise saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa