Ankara'da Samet Aygar cinayeti! 11 şüpheli tutuklandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, bir grup husumetli oldukları ve takip ettikleri Samet Aygar'i tabancayla öldürdü.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
21 Ağustos 2024 13:51
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 14:40
Ankara'da Samet Aygar cinayeti! 11 şüpheli tutuklandı
Ecem Çetin Editör

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesi Türközü Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Geçtiğimiz hafta perşembe günü 17.30 sularında yaşanan olayda, E.G., M.G., E.G., bir süredir tehdit ettikleri Samet Aygar ve arkadaşı A.N.D.'nin yolunu kesti.

Tarafların aynı mahallede yaşadığı ve aralarında husumet bulunduğu öğrenilirken, Aygar ve A.N.D., yollarının kesilmesiyle kaçmaya çalıştı. 


Takip ettiler, tabancayla öldürdüler 

Saldırganlardan 3'ü otomobille peşlerine düşerken, kovalamacada Samet Aygar, tabancayla öldürüldü. Arkadaşı A.N.D. ise darbedilerek yaralandı. Saldırganlar, olayın ardından kaçtı.


Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yapılan kamera incelemeleri sonucu saldırganların kullandığı aracın Çorum'a gittiği tespit edildi. Kimlikleri belirlenen C.P.G., F.K., E.A., B.Y., E.G., M.Y., M.G., E.G. ve suça sürüklenen çocuklar D.C.G. ile B.K. gözaltına alındı ve Ankara'ya getirildi. 


Şüphelilerin saklanmakta olduğu 9 ayrı adreste arama çalışmaları gerçekleştirildi. Operasyonda 1 tabanca, 58 mermi ve 1 havalı tabanca ele geçirildi.

Suça karıştığı belirlenen bir diğer çocuk F.T. ise Mamak'ta yakalandı ve gözaltına alındı. Ayrıca, 3 şüphelinin dedesi olan D.G. hakkında, şüphelileri saklama ve polise yanlış bilgi verme suçlarından işlem yapıldı.


11 şüpheli, polis karakolundaki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa