Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu sessizliğini bozdu!

Kardeşi Poyraz'ı kaçırmakla suçlanan Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu, açıklama yaptı. Yumlu, "Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 10:03
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 11:27
Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu sessizliğini bozdu!
Ecem Çetin Editör

Ünlü sunucu ve gazeteci Reha Muhtar, oturduğu İstanbul'daki yalısının merdiveninden düştü ve ağır şekilde yaralandı. Bilinci kazanan Muhtar, apar topar hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi.


Reha Muhtar'ın hastaneye tedavisi devam ederken, eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’a ulaşamadığını ifade ederek, oğlunu şarkıcı Nilüfer kızı Ayşe Nazlı Yumlu’nun kaçırdığını ve alı koyduğunu öne sürdü. Nilüfer ve kızını çocuk kaçırmakla suçlayan Uğur, savcılığa suç duyurusunda bulundu.  


İddialara yanıt veren Nilüfer, çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şeyin söz konusu olmadığını, tamamının iğrenç bir iftira olduğunu ifade etti. Şarkıcı, ayrıca Poyraz'ın kendi isteğiyle annesinin evine gitmek istemediğini ifade etti. 


Poyraz Muhtar'dan iddialara ilişkin açıklama geldi. Kaçırılmadığını, ablasından babasının evine götürmesi için rica ettiğini ifade eden Poyraz Muhtar, orada mutlu olduğunu ve başka yere gitmek istemediğini söyledi. 


Günlerdir sessizliğini koruyan Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'dan da iddialara ilişkin bir açıklama geldi. 

"Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz"


Ayşe Nazlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izlediklerini ifade etti. 


Yumlu, kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olmayacağını, evinde olduğunun açıkla belli olduğunu söyledi. 


Ayşe Nazlı Yumlu, Poyraz'ın doğduğu günden beri kendisini ablası ve kardeşi olarak bildiğini ve bu durumun hep böyle kalacağını belirtti. 

"İğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum"


Yumlu, şöyle devam etti;


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa