Kızıyla fotoğrafı nedeniyle Gökhan Çıra, ifade verecek!

2 yaşındaki kızı Serenay Çıra ile verdiği pozu nedeniyle eski futbolcu Gökhan Çıra, savcılığa ifade verecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 10:26
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 11:42
Kızıyla fotoğrafı nedeniyle Gökhan Çıra, ifade verecek!
Ecem Çetin Editör

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci,  2019 yılında dünyaevine girdi. Ancak çiftin evliliği bir yıl sürdü ve 2021 yılında boşandılar. 


2022 yılında ilişkilerine yeni bir şans daha veren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra 2. kez nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evliliği yine sonra erdi. 


Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, birliktelikleri döneminde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi oldu. 


Gökhan Çıra'nın 2 yaşındaki kızıyla verdiği poz oldukça gündem oldu. Çıra, S.S.Ç isimli kızıyla sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım kamuoyunda büyük tepki topladı ve ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı. 


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu ve soruşturmanın açılmasını, çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti.


Bu süreçte, Gökhan Çıra'nın "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçlamasıyla ifadesinin alınmasına karar verildi. Ayrıca, mağdur çocuk S.S.Ç. hakkında yapılan incelemelerde, çocuğun bakımının mevcut durumda evde devam etmesi gerektiği belirtildi.


Soruşturma kapsamında, çocuğun durumu ve gelişimi dikkate alınarak çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri talep edilmesine karar verildi. Ayrıca, Gökhan Çıra'nın bir süreliğine mağdur çocuktan uzaklaştırılması için aile mahkemesine başvurulacağı açıklandı.


Selin Ciğerci, dün sosyal medya hesabından bir açıklama bulundu. Ciğerci, şu ifadeleri kullandı; 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa