Uraz Kaygılaroğlu'na vergi sebepli teşekkür belgesi!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na vergileri tam bir şekilde ödediği için Kadıköy Vergi Dairesi tarafından 'Teşekkür Belgesi' verildi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 12:31
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 14:42
Uraz Kaygılaroğlu'na vergi sebepli teşekkür belgesi!
Ecem Çetin Editör

Çok sayıda dizi ve projede yer alan, oyunculuğu kadar özel hayatı ile de magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bambaşka bir konu ile gündeme geldi. 


Uraz Kaygılaroğlu'nun her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sorumluluklarından birisi olan vergilerini tam ve eksiksiz bir şekilde ödediği çıktı. 


Ünlü oyuncuya bu nedenden dolayı Kadıköy Vergi Dairesi tarafından 'Teşekkür Belgesi' verildi.

"Vatandaşlık görevimi yerine getirmenin gururu içerisindeyim"


Kaygılaroğlu, teşekkür belgesine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, Kadıköy Vergi Dairesi Müdürü ve Yardımcıları tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldığını ifade etti. Oyuncu, Kadıköy Vergi Dairesi Müdürü, yardımcıları ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Uraz Kaygılaroğlu, vatandaşlık görevini yerine getirmenin gururu içerisinde olduğunu söyledi. 


Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oyuncu, 2008 yılında Milyonda Bir dizisindeki Berke karakteriyle oyunculuğa adım attı. Uraz Kaygılaroğlu, oynadığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Pis Yedili dizisindeki 'Can' karakteriyle tanındı. Ünlü oyuncu, Baba Candır dizisindeki Haluk karakteriyle adından söz ettirdi, oyunculuk performansıyla beğeni topladı. 


Uraz Kaygılaroğlu, Yedi Güzel Adam, Klavye Delikanlıları, Masum Değiliz,  Ege'nin Hamsisi, Aşk 101,Erşan Kuneri, Aynen Aynen, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Karakomik Filmler, Eltilerin Savaşı gibi projelerde de kamerasına geçti. Oyuncu, son olarak son olarak geçtiğimiz aylarda final yapan Sakla Beni dizisinde izleyenlerinin karşısına çıktı. 





Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa