Kızıyla fotoğrafı nedeniyle ifade veren Gökhan Çıra'dan açıklama!

Kızıyla olan fotoğrafı nedeniyle ifadeye çağrılan Gökhan Çıra isyan etti. Çıra, "Babanın kızına karşı olan sevgisini asla sorgulamayın. Yalvarıyorum" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 14:26
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 17:47
Kızıyla fotoğrafı nedeniyle ifade veren Gökhan Çıra'dan açıklama!
Ecem Çetin Editör

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci,  2019 yılında dünyaevine girdi. Ancak çiftin evliliği bir yıl sürdü ve 2021 yılında boşandılar.  

2022 yılında ilişkilerine yeni bir şans daha veren Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra 2. kez nikah masasına oturdu. Ancak çiftin evliliği yine sonra erdi.  


Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, birliktelikleri döneminde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi oldu. 

Gökhan Çıra'nın 2 yaşındaki kızıyla verdiği poz oldukça gündem oldu. Çıra, S.S.Ç isimli kızıyla sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. 


Fotoğrafın ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Aile Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı ve Gökhan Çıra, savcılığa ifade vermesi için çağırıldı.

Çıra, yaşananlar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaparak, adeta isyan etti. 


Gökhan Çıra, Selena'nın kendisinin öz be öz kızı olduğunu ifade ederek, devletin yaptığı test sonuçlarında belli olduğunu söyledi. 

Fotoğrafa ilişkin kızıyla oyun oynadığını ifade eden Gökhan Çıra, "Yatakta sadece bir tane fotoğraf almışsınız. Onun daha öncesi var. Spor salonunda oynadığımız videolar var. Oyunlar var." dedi. 


"Selena benim öz ve öz kızım arkadaşlar"

Çıra, şu ifadeleri kullandı; 



"Size bir baba olarak yalvarıyorum"



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa