Olaylı maç ile ilgili 54 kişi hakkında suç duyurusu

İzmir'de oynanan olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Kulübü 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 20:45
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 21:19
Olaylı maç ile ilgili 54 kişi hakkında suç duyurusu
EK
Esra Koçak Editör

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında İzmir'de Göztepe ile oynanan ve olaylarla gündeme gelen maç sonrası Fenerbahçe'den resmi bir açıklama yapıldı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, maç öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak kulüp ve Başkan Ali Koç tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.


Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır.

Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken, diğer şüpheliler hakkında 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır.


Konu ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç yakından takip edilmektedir."

Fenerbahçe, olaylı geçen bu karşılaşma sonrası yaşananların yasal boyutunu ve Türkiye Futbol Federasyonu ile sürdürülen görüşmeleri yakından izlediğini belirtti.


Ne olmuştu?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe - Fenerbahçe maçının devre arasında deplasman tribününe gitti.

Bazı Fenerbahçeli taraftarların stadyuma girememesi sebebiyle deplasman tribününe yönelen Ali Koç, konu hakkında stadyuma girebilen Fenerbahçeli taraftarlar ile görüştü.


Ali Koç'un taraftarlarla görüşme yaptığı anlarda Göztepe tribünlerinden Ali Koç'a bazı yabancı maddeler atıldı.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa