Peker Açıkalın, 'beyin kanaması' iddialarına yanıt verdi

Beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddia edilen ünlü oyuncu Peker Açıkalın, doktoruyla birlikte kamera karşısına geçti.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
23 Ağustos 2024 21:57
GÜNCELLEME
23 Ağustos 2024 22:41
Peker Açıkalın, 'beyin kanaması' iddialarına yanıt verdi
Kübra Şenal Editör

Birçok başarılı projeyle izleyenler karşısına çıkan ancak Avrupa Yakası'ndaki Gaffur karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Peker Açıkalın hakkında beyin kanaması geçirdiği ve akabinde konuşma yetisini kaybettiğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı.


Bir süredir ortalarda görünmeyen Açıkalın'ın eşi, magazin gündemini sarsan söylentilere yönelik açıklama yapma gereği duymuştu. 


"Eşim gayet sağlıklı"

Ünlü oyuncunun eşi Çilem Açıkalın yazılanların doğru olmadığını belirterek, "Evet 4 ay oldu, operasyon geçirdi ancak sağlığı gayet iyi. Lütfen bu asılsız haberlerle inanmayın. Eşim gayet iyi ve sağlıklı" ifadelerini kullanmıştı. 


"Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok"

Doktoruyla beraber kamera karşısına geçen Peker Açıkalın, sessizliğini bozdu. Gündeme bomba gibi oturan iddialar Açıkalın'ın hayranlarını üzerken, ünlü oyuncu iyi haberi verdi.

Açıkalın, "Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok" açıklamasında bulundu. Ünlü ismin doktoru ise "Peker Bey her zamanki gibi sağlıklı, esprilerine devam ediyor. Böyle de devam edecektir inşallah" dedi.

Paylaşılan video kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi görürken Açıkalın'ın değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa