Ferdi gitti! Fenerbahçe'den sol bek atağı

Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekibi Brighton ile anlaşması sonrası Fenerbahçe yeni sol bek arayışına girdi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 10:20
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 11:04
Ferdi gitti! Fenerbahçe'den sol bek atağı
O
Onur Çetinkaya Editör

EURO 2024'teki iyi oyunuyla Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözle bakılan ve bir süredir transfer görüşmeleri devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Fenerbahçe'nin Brighton ile temas halindeydi.

Premier Lig ekibi Brighton'ın  Ferdi Kadıoğlu ısrarı sonunda amacına ulaştı.


Fenerbahçe ve Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda anlaşma sağladı. Milli yıldız  30 milyon euro ve bonuslar karşılığı Brighton'a transfer oldu.  Fenerbahçe, ayrılık haberini resmi olarak duyurdu.


Gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Milli yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun adı geçtiğimiz sene sık sık Arsenal ile anılıyordu.


24 yaşındaki sol bek için Arsenal'in ardından bir diğer Premier Lig ekibi West Ham United'ın devreye girdi. West Ham United'ın Kadıoğlu için 22 milyon euro'luk teklifte bulunacağı iddia edilmişti.

Fenerbahçe'de sol bek arayışı 

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerine  Sheffield United'ın oyuncusu Vinicius Souza için harekete geçti. Sarı lacivertli takım Ferdi Kadıoğlu'nun satışı resmileştikten sonra Vinicius Souza için Sheffield United'a resmi teklif yapacak. 


Jose Mourinho'nun da 25 yaşındaki sol beke onayveriği belirtilirken Belçika ekibi Lommel SK'den 12.5 milyon euroya alınan Brezilyalı oyuncu, İngiliz ekibinde 40 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. 


Etiketler ​​Fenerbahçe
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa