Oyuncu Bahar Şahin'in su faturası isyanı!

Birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Bahar Şahin evine gelen su faturasına isyan etti. Şahin, "Şoktayım. Bunu ödeyemem" dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 14:43
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 17:47
Oyuncu Bahar Şahin'in su faturası isyanı!
Ecem Çetin Editör

Zalim İstanbul dizisiyle adını duyuran, son olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Bahar Şahin, dikkat çeken bir konu ile gündeme geldi. 


Şahin, evine gelen su faturasına tepki göstererek, adete isyan etti. Bahar Şahin, sosyal medyada bir kullanıcının "su parası geçen aya göre nasıl 4 kat fazla gelir?" şeklindeki paylaşımının ardından kendi faturasına baktığında adeta ne uğradığını şaşırdı. 


Ünlü oyuncu, su faturası borcunun 5 bin 645 lira olduğunu gördü. Bahar Şahin, rakama isyan ederek bir açıklama yaptı.


Sosyal medya hesabı üzerinden su faturasını paylaşan Bahar Şahin, halen şokta olduğunu ifade ederek, "Neden böyle oldu şimdi?" dedi. 

"Ben bu parayı ödeyemem"


Şahin, yaptığı videolu paylaşımda ise şunları söyledi;



Öte yandan geçtiğimiz günlerde de ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'daki evine 18 bin lira su parası geldiğini ifade ederek, sitem etmişti. 

Bahar Şahin kimdir?


Ünlü oyuncu, 4 Mayıs 1997 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Oyuncu, kariyerine 2014 yılında O Hayat Benim dizisiyle adımını attı. Oyunculuğu ile dikkat çeken Bahar Şahin, ardından kariyerine devam etti. Şahin, Lise Devriyesi, Servet, Yol Arkadaşım, gibi projelerde kamera karşısına geçti. Oyuncu, 2019-2020 yılında ekrana gelen Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Şahin son olarak Tetikçinin Oğlu dizisinde Sibel karakterine hayat verdi. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa