Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Peki, mücadele ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
24 Ağustos 2024 16:02
GÜNCELLEME
24 Ağustos 2024 17:34
Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı ne zaman?
O
Onur Çetinkaya Editör

Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Çaykur Rizespor, evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Lige Adana Demirspor'u yenerek başlayan sarı lacivertliler, 2. haftada ise deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldı. Olaylı maçı geride bırakan sarı lacivertliler, Jose Mourinho'nun ekibi, sezonun ilk dış saha galibiyetini almak için mücadele verecek.

Fred geri döndü

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred, sakatlığının ardından takıma döndü. Teknik direktör Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda Fred sahadaki yerini alacak.

Fenerbahçe kadrosunda tek eksik, geçen sezondan oynama cezası bulunan Mert Hakan Yandaş. İrfan Can Eğribayat'ın ise 3 maçlık cezası Göztepe deplasmanında son bulmuştu.

Çaykur Rizespor ise ilk hafta maçında Rams Başakşehir ile beraber kaldı. İlhan Palut'un ekibi, geçen hafta ise deplasmanda Adana Demirspor'u yendi. Karadeniz temsilcisi, çıkışını Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe üstün

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçının tamamını kaybetti. Bu maçlarda Çaykur Rizespor toplam 18 gol yedi. Çaykur Rizespor, Süper Lig'de hiçbir zaman bir takıma üst üste 10 kez kaybetmedi. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk olduğu son dört maçı da kazandı.

Mücadele ne zaman, saat kaçta?

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Süper Lig 3. Hafta maçı 25 Ağustos 2024 Pazar günü saat 21:45'te Bein Sports televizyonundan canlı olarak yayınlanacak. Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçını Turgut Doman yönetecek.

Etiketler ​​Fenerbahçe
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa