Justin-Hailey Bieber çiftinin bebekleri dünyaya geldi

Justin-Hailey Bieber çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Pop yıldızı Justin Bieber'ın paylaştığı bebek fotoğrafına beğeni ve yorum yağdı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 10:39
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 11:29
Justin-Hailey Bieber çiftinin bebekleri dünyaya geldi
Hakan Öksüz Editör

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, 2018'de Hailey Baldwin ile hayatını birleştirerek hayranlarını üzmüştü. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ve aşkları ile dillerden düşmeyen Justin Bieber - Hailey Baldwin Bieber çiftinden sevindiren haber geldi.


Bebeğe "Jack Blues" adını verdiler

Bir süredir çocuk sahibi olmak isteyen Hailey Bieber, önceki aylarda yaptığı açıklamayla anne olacağını duyurmuştu. Bebek bekleyen çift, nihayet çocuklarını kucaklarına aldı. Ünlü çiftin "Jack Blues" adını verdiği çocukları, Los Angeles'ta yer alan bir hastanede doğdu.


Justin Bieber'den ilk paylaşım geldi

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Justin Bieber, 30 yaşında baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından bebeğin fotoğrafını paylaştı. Bieber'ın bu paylaşımı yaklaşık 19 milyon kişi tarafından beğenildi.


Hailey Bieber: "Sır olarak saklayamazdım"

Justin Bieber'ın bebeğini dünyaya getiren Hailey Bieber, daha önce gazetecilere şu açıklamayı yapmıştı:


Geniş hayran kitlesi ile daima zirvede

Bieber, dünyanın en popüler ve başarılı şarkıcılarından biridir. Müzik kariyeri boyunca 100 milyondan fazla albüm ve 150 milyondan fazla single sattı.  Ayrıca, 15 Grammy Ödülü'ne aday gösterildi ve 2016'da Billboard Müzik Ödülleri'nde Yılın Sanatçısı seçildi. Justin Bieber'ın dünya çapında da 200 milyondan fazla hayranı (Beliebers) vardır.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa