Sihirli Annem'in Çilek'i evleniyor

Sihirli Annem dizisinde "Çilek" karakterine hayat veren Zeynep Özkaya, aldığı evlilik teklifini takipçileriyle paylaştı.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
25 Ağustos 2024 14:48
GÜNCELLEME
25 Ağustos 2024 15:32
Sihirli Annem'in Çilek'i evleniyor
Hakan Öksüz Editör

2003-2012 yılları arasında yayınlanan ve fantastik türde bir çocuk dizisi olan Sihirli Annem'de canlandırdığı "Çilek" karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Özkaya'dan hayranlarını sevindiren bir haber geldi.


Büyükada’da evlilik teklifi aldı

26 yaşındaki oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Oğulcan Can'dan evlilik teklifi aldığını sosyal medya hesabından duyurdu. 


Büyükada’da bir arkadaşının doğum günü için gittikleri kutlamada gerçekleşen sürpriz evlilik teklifi, Özkaya için unutulmaz bir anı oldu. Masaya getirilen "Benimle evlenir misin?" yazılı pasta karşısında şaşkınlık yaşayan genç oyuncu, o anları takipçileriyle paylaştı.

"Hayatımın şokunu yaşadım"

Paylaşımına, "Hayatımın şokunu yaşadım, doğum gününe geldim sanarken olanlara bak" notunu ekleyen Özkaya, "İnanılmaz mutluyum, çok mutlu olalım aşkım benim" ifadelerini kullandı. 


Zeynep Özkaya'nın mutlu anlarına takipçilerinden beğeni yağdı. Özkaya'nın hayranlarından "Mutluluklar", "Çok güzelsiniz", "Tebrikler" gibi yorumlar geldi. Oğulcan Can da Zeynep Özkaya'nın "Evet" dediği anı sosyal medya hesabından paylaştı.


Zeynep Özkaya'nın geçmişi

Zeynep Özkaya, 23 Ocak 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu, daha sonra İki Aile, Eyvah Halam ve Altındağlı gibi yapımlarda da rol aldı. 


Lise eğitimi süresince zorunlu devamlılık nedeniyle ekranlardan bir süre uzak kalan Özkaya, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen genç oyuncu, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa