Ankara'da komşu kavgası katliama dönüştü... 3 ölü...

Ankara Keçiören'de bilinmeyen nedenle çıkan komşu kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı...

AA
Kaynak AA, DHA
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 05:47
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 09:14
Ankara'da komşu kavgası katliama dönüştü... 3 ölü...
AA
Kaynak AA, DHA

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, üç gün önce komşular arasında başlayan tartışma, bugün silahlı bir kavgaya dönüştü. Mecnun Ekinci adlı kişi, tabancayla ateş açarak 4 kişiyi vurdu. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. Şüpheli, olay yerinden kaçtı.

Olay, gece yarısı Yayla Mahallesi 1422'nci Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, üç gün önce aralarında tartışma çıkan komşular, gece saatlerinde yeniden kavga etmeye başladı. Mecnun Ekinci, bu sırada komşuları Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı, Şengül Zurnacı ve Mustafa Öztürk'e tabancayla ateş açarak kaçtı.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı ve Mustafa Öztürk'ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Şengül Zurnacı ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa