İsrail Gazze'de okul bombaladı

İsrail, masumların üzerine bomba yağdırmaya devam ediyor. Katil devlet bir kez daha sivillerin sığındığı bir okula bombalı saldırı düzenledi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 09:57
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 10:48
İsrail Gazze'de okul bombaladı
O
Onur Çetinkaya Editör

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 334'e aralı sayısı da 93 bin 356'ya çıktı.

Ölümlerin durdurulamadığı bölgede İsrail'in katliamları da sürüyor.  Katil  İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Nusayrat Mülteci Kampı'nda daha çok kuzeyden gelen sivillerin sığındığı İzz Bin Abdüsselam Okuluna top atışlarıyla saldırı düzenledi.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi hain saldırıda hayatını kaybetti. Diğer yandan İsrail ordusuna ait helikopterler  Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kentinin doğusunda Salahaddin Caddesi'nde bulunan El-Avde fabrikası çevresini yoğun ateş altına aldı. 

10 aydır Filistinlilere Gazze'de eziyet çektiren Netanyahu hükümeti çocuk, yaşlı demeden masumları katleden İsrail daha önce de okul, hastane ve çadır kentlere saldırı düzenledi.

Gazze ve Refah'ta soykırıma devam eden bebek katili Netanyahu ve hükümeti dünyaya da kulağını kapamış durumda. ABD desteği ile savaşa devam eden Siyonistler katliamı sürdüreceklerini de geçtiğimiz günlerde dile getirdi.

Amerikan'In haftalık Time dergisine röportaj veren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin desteğini söylemeyi her defasında esirgemeyen İsrail Başbakanı, yine ABD'ye güvenerek açıklama yaptı. 

Gözünü masumların kanı bürümüş katil Netanyahu, Gazze'de yaşananlara dair konuştu.  Netanyahu, Gazze savaşının yakın zamanda bitmeyeceğini söyledi.

Etiketler Gazze
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa