Dilan Polat'ın hayatı film oluyor... Yapımcılar yarış halinde!

Kasım ayından beri tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde tahliye olan, haber manşetlerinden inmeyen Dilan Polat'ın hayatı film oluyor.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 12:06
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 18:11
Dilan Polat'ın hayatı film oluyor... Yapımcılar yarış halinde!
Ecem Çetin Editör

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve iş insanı Engin Polat, magazin manşetlerinden inmez olmaya başladı.

Her yaptıkları hareket oldukça konuşulan Polat çifti, birbirlerine yaptıkları jestler, hediyeler ve sürprizlerle oldukça konuşuldu. 

Yaşadıkları lüks hayatları sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşan  Dilan ve Engin Polat’ın yaşam tarzı ve harcadıkları paralar kamuoyunda tartışma yarattı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti kasım ayında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlar nedeniyle kasım ayında tutuklandı. 

10 aydır tutuklu olan Polat çifti ile ilgili 909 sayfalık MASAK raporu hazırlandı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın örgüt, kara para, yasa dışı bahisle diğer fenomenlere para transferi gibi suçlarının olmadığı yalnızca vergi kaçakçılığı suçu olduğu tespit edildi.

Geçtiğimiz günlerde çift ile ilgili bir gelişme yaşandı.

Dilan Polat'ın avukatı tarafından yapılan tutukluluğa itirazı değerlendiren mahkeme, Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.  Marmara İnfaz Kurumları Cezaevi'nde olan Dilan Polat, 19 Ağustos'ta cezaevinden çıktı.

Polat çiftinin tutuklanmaları ve sonrasında yaşanan süreç, magazin manşetlerinde sıklıkla yer edindi. 

Polat'ın hayatı film oluyor 

EKOL TV'nin haberine göre; Dilan Polat'ın hayatının beyaz perdeye taşınacağı öğrenildi. 

Yapımcılar bunun için harekete geçti. 

Ünlü yapımcılar adeta yarış halinde.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa