Nilüfer ile birbirlerine girmişlerdi... Deniz Uğur'dan geri adım!

Deniz Uğur, Nilüfer ve kızının oğlu Poyraz'ı kaçırdığını iddia etmişti. Uğur, "Tartışmalar tarafımızca sonlandırıldı, karşılıklı özürler dilendi." dedi.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 12:36
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 16:30
Nilüfer ile birbirlerine girmişlerdi... Deniz Uğur'dan geri adım!
Ecem Çetin Editör

Eski eşi Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılması sonrasında oğluna ulaşamadığını söyleyen oyuncu Deniz Uğur, Poyraz'ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını öne sürmüştü. 

Uğur, şarkıcı ve kızı hakkında suç duyurusunda bulunurken ve taraflar arasında yaşanan gerilim magazin gündemine bomba gibi düşerken, yeni bir gelişme yaşandı. 

Deniz Uğur, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Uğur, son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansıyan tartışmanı sonlandığını, karşılıklı özür dilendiğini ve yanlış anlaşılmaların giderildiğini ifade etti. 

Deniz Uğur, çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci kendisinin ve Ayşe Nazlı Yumlu'nun iletişim ve dayanışma içerisinde yöneteceğini belirtti. 

Ne olmuştu?

Ünlü sunucu ve gazeteci Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde oturduğu İstanbul'daki yalısının merdiveninden düştü ve ağır şekilde yaralandı. Bilinci kazanan Muhtar, apar topar hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Reha Muhtar'ın hastaneye tedavisi devam ederken, eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’a ulaşamadığını ifade ederek, oğlunu şarkıcı Nilüfer kızı Ayşe Nazlı Yumlu’nun kaçırdığını ve alı koyduğunu öne sürdü. Nilüfer ve kızını çocuk kaçırmakla suçlayan Uğur, savcılığa suç duyurusunda bulundu.  İddialara yanıt veren Nilüfer, çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şeyin söz konusu olmadığını, tamamının iğrenç bir iftira olduğunu ifade etti. Şarkıcı, ayrıca Poyraz'ın kendi isteğiyle annesinin evine gitmek istemediğini ifade etti. Poyraz Muhtar'dan iddialara ilişkin açıklama geldi. Kaçırılmadığını, ablasından babasının evine götürmesi için rica ettiğini ifade eden Poyraz Muhtar, orada mutlu olduğunu ve başka yere gitmek istemediğini söyledi.  Ayşe Nazlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izlediklerini ifade etti. Yumlu, kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olmayacağını, evinde olduğunun açıkla belli olduğunu söyledi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa