Süper Lig'de ikinci dayak vakası

Trendyol Süper Lig'de hakem Atilla Karaoğlan'ın Antalyaspor-Hatayspor maçının devre arasında Antalyaspor Başkanı tarafından darp edildiği öne sürüldü.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 13:58
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 15:40
Süper Lig'de ikinci dayak vakası
O
Onur Çetinkaya Editör

Süper Lig'de Antalyaspor ve Hatayspor karşı karşıya geldi.

İlk yarı 2-0 Hatayspor'un üstünlüğü ile biterken maçın ikinci yarısında ev sahibi ekibin mücadelesi damga vurdu. Antalyaspor baskı kurduğu maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Ancak maç sonrası ortaya atılan iddialar futbolseverleri ayaklandırdı. 

Maçın ardından yayıncı kuruluş, Antalyaspor-Hatayspor maçınındevre arasında, hakem Atilla Karaoğlan'a yönelik fiziki bir saldırı gerçekleştiği açıkladı.

Yayıncı kuruluşun açıklamasına göre, Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe ve koruması, Karaoğlan'a saldırdı. 

Maçta Antalyaspor, 2-0 geriye düştükten sonra müthiş bir geri dönüşle 3-2 galip gelmeyi başardı. Ancak devre arasında yaşanan bu olay, maçın sonucunun gölgesinde kaldı. 

Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, maç sonrasında devre arasında yaşanan olaylara atıfta bulunarak, hakem yönetiminin ilk yarı ve ikinci yarı arasında farklı olduğunu belirtti. Pulat, devre arasında yaşananların araştırılması gerektiğini ima etti.

Yayıncı kuruluş ve Hatayspor teknik direktörünün sözleri sonrası iddialar kuvvetlenirken yaşananlar ise geçen sene hakem Halil Umut Meler olayını akıllara getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda  eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca,  hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu.

Hakem Halil Umut Meler’e saldıran eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın da aralarında bulunduğu 4 sanığın yargılandığı dava 2 Ekim'e ertelendi.

Etiketler Süper Lig'
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa