Salih Özcan için büyükler devrede

Galatasaray ve Beşiktaş, Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan için yarışa girdi. İki takım imza için Özcan'ı ikna etmeye çalışıyor.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 15:49
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 16:11
Salih Özcan için büyükler devrede
O
Onur Çetinkaya Editör

Borussia Dortmund'da forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu Salih Özcan, transfer döneminin sonlarına yaklaşırken Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarına girdi. 

Her iki Türk devi de Salih'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. 

Aynı zamanda, Fransa'nın önde gelen kulüplerinden Marsilya, Lyon ve Rennes de Salih Özcan'ı transfer listelerine almış durumda.

Yabancı basın Salih Özcan'ın Borussia Dortmund'dan ayrılma ihtimalini değerlendirirken Bundesliga 2 ekibi Hannover'in de Salih'e ilgi duyduğu ancak bu transferin gerçekleşme olasılığının düşük olduğu ifade edildi.

Borussia Dortmund, milli futbolcu için gelen tekliflerin beklentilerini karşılaması durumunda transfer görüşmelerine açık olduğunu belirtti. 

Salih Özcan'ın güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak değerlendiriliyor ve Alman kulübü ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 2022 yılından bu yana Dortmund forması giyen Salih Özcan, çıktığı 70 maçta 2 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Etiketler Salih Özcan
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa