Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe ve Hull City açıklaması

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'deki görev nedeniyle endişelenen Hull City taraftarlarını rahatlattı. Ilıcalı, "Hayatımın en çok yüzde 20'sini alacak." dedi.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
26 Ağustos 2024 17:11
GÜNCELLEME
26 Ağustos 2024 17:43
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe ve Hull City açıklaması
Hakan Öksüz Editör

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un listesinden kulübün yönetim kuruluna da girdi. Fenerbahçe Asbaşkanı Ilıcalı, yeni görevinden dolayı Hull City cephesinde tedirginliğin yaşandığını belirtti.

"Yaşadığım hayat tarzının dünyada eşi yok"

Hull Daily Mail'e konuşan Ilıcalı, "Yaşadığım hayat tarzının dünyada eşi yok. Çok yoğunum. Arkadaşlarımla da bunu konuşuyorum. Fenerbahçe'de üstlendiğim görev, hayatımın en çok yüzde 20'sini alacak." dedi.

Hull City taraftarına transfer müjdesi

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, transfer konusunda şunları söyledi:

onu özellikle felsefesi için istiyor. Onun çok önemli bir oyuncu olduğunu söylüyor ve Tim için önemli olan bizim için de önemli, bu yüzden onu takımımızda görmek istiyoruz. Eğer her şey yolunda giderse, büyük ihtimalle birkaç gün içinde onu Hull City'de göreceğiz. Hull City, taraftarlar, ve buradaki herkes şu anda benim hayatım. Şimdi yapmak istediğimiz şey, daha iyi bir takım yaratmak.")

"Hayatım zor ama keyif alıyorum"

Yaşadığı hayatın zor olduğunu ancak bundan keyif aldığını söyleyen Acun Ilıcalı, şikâyet etmediğini şu sözlerle dile getirdi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa