Bu fotoğraftaki 3 çocuk şimdi yok! İşte fotoğrafın hikayesi

İzmir'de bir baba 4 çocuğundan 3'ünü öldürdü, kendisi de intihar etmek istedi. Bu korkunç olaydan önce çektiği bu fotoğraf ise acı bir anı olarak kaldı

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
27 Ağustos 2024 21:16
GÜNCELLEME
27 Ağustos 2024 22:50
Bu fotoğraftaki 3 çocuk şimdi yok! İşte fotoğrafın hikayesi
DHA
Kaynak DHA

İzmir'de 3 çocuğunu öldürüp, 1 çocuğunu yaraladıktan sonra intihara teşebbüs eden Vesim Şimşek'in, bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Şimşek'in, bir süre önce iş yerinde geçirdiği bir kaza sonucu sol gözünde görme kaybı yaşadığı ve bu nedenle ücretli izinde olduğu belirtildi. İş yerinin, tedavi sürecinde Şimşek'e destek sağladığı da ifade edildi. Asıl mesleği inşaat ustalığı olan Vesim Şimşek'in, bu zor dönemde yaşadığı sıkıntılar dikkat çekiyor.

Trajik fotoğrafın hikayesi

Vesim Şimşek'in kızlarının yan yana yemek yerken çekilen fotoğrafının hikayesi de ortaya çıktı. Olaydan iki gün önce, çocukların köfte ekmeği çok sevdiklerini bilen baba Şimşek, onları mutlu etmek için bu yemeği alıp eve getirmiş ve ardından bir hatıra fotoğrafı çekilmişti. Bu fotoğraf, kısa süre sonra yaşanacak trajedinin öncesinde ailenin birlikte geçirdiği son mutlu anlardan biri olarak kaldı.

Ne olmuştu?

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek'i kendine ait zeytinliğe getirdi.

Burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesih ve Hiranur Şimşek ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa