Filistinli mahkuma tecavüz eden aşağılığı canlı yayına çıkardılar

İsrail askerleri gözaltında tutulan Filistinliye cinsel işkence yaptı. İsrailli televizyon kanalı tecavüzcüyü aklanması için programa çıkarttı.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 14:09
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 14:56
Filistinli mahkuma tecavüz eden aşağılığı canlı yayına çıkardılar
O
Onur Çetinkaya Editör

Çocuk, yaşlı, kadın dinlemeyen gözünü kan bulamış İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD ve bazı Avrupa ülkelerine güvenerek tehditlerini sürdürüyor.

Son olarak İran ile gerilim yaşayan İsrail henüz bir hamle yaptı. Orta Doğu'da ateş çemberi her geçen gün büyürken Gazze'de ise hayatlar yok olup gidiyor.

Netanyahu hükümetinin Gazze'de zulmü her geçen gün katlanırken alıkonulan çok sayıda Filistinli tellerle çevrili sözde karakollarda işkenceye maruz kalıyor. 

O işkence her geçen gün daha da artıyor. İnsanlıktan nasibini almamış İsrailli askerler bir Filistinliye de cinsel işkencede bulundu. Gözaltın merkezinde yaşanan işkence dakikalarca sürdü.

Kalkanla engellediler

Aylardır zulümleri bitmeyen katil askerlerin Gazzeli kişiye cinsel saldırıda bulunurken güvenlik kameralarının görüntü almamasını ise ellerinde bulunan kalkanlarla engellediler. Diğer yandan İsrail askerlerinin cinsel işkencesine maruz kalan Filistinlinin hastaneye kaldırıldı. 

Sapık askerler serbest kaldı

Yaşanan olayın ardından 10 asker gözaltına alındı ancak verilen karar bölgede adaletin olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken 5 askerin serbest kalması da infial yarattı. 

Aklamak için kanala çıkardılar

Siyonist İsrail, Filistinli mahkumlara tecavüz ettiği şüphesiyle soruşturma geçiren İsrailli asker Meir Ben Shitrit'i aklama telaşına girdi.  İsrail'de bir televizyon kanalı, Shitrit'i programa çıkarttı. İsrail kamuoyu, tecavüzcü askerin serbest bırakılması için kampanya yürütüyor. 


Etiketler Gazze
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa