Demet Özdemir ile İlhan Şen'den film projesi geliyor!

Ekranların sevilen oyuncuları Demet Özdemir ve İlhan Şen bir araya geliyor. İki ünlü oyuncu Cinlerin Düğünü filminde kamera karşısına geçecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 16:03
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 17:57
Demet Özdemir ile İlhan Şen'den film projesi geliyor!
Ecem Çetin Editör

Ekranların sevilen iki ismi bir araya geliyor. 

Son olarak Adım Farah dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Demet Özdemir ve son olarak Safir dizisinde rol alan ünlü oyuncu İlhan Şen, aynı filmde buluştu. 

İki ünlü oyuncu "Cinlerin Düğünü" isimli filmde kamera karşısına geçecek. 

Bir aile hikayesini anlatacak olan dizide Demet Özdemir ve İlhan Şen, iki kardeşi canlandıracak. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ferit Karahan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimleri Erzincan'da yapılacak.

Demet Özdemir kimdir?

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. Oyuncu, 2013 yılında televizyon kariyerine adım attı. Özdemir, oynadığı dönemde ilgiyle izlenen Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde kamera karşısına geçti. Oyuncu, Çilek Kokusu dizisindeki Aslı karakteriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Demet Özdemir, Kurt Seyit ve Şura, No309, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda gibi projelerde de rol aldı. Güzel oyuncu, son olarak ise Adım Farah dizisinde rol aldı. Demet Özdemir, "Farah" karakterini canlandırdığı dizide Engin Akyürek ile kamera karşısına geçti.

İlhan Şen kimdir?

İlhan Şen, 19 Aralık 1978 tarihinde Bulgaristan'da dünyaya geldi. Oyuncu, 2018 tarihinde Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisiyle oyunculuğa başladı. Şen, 2021-2022 yılları arasında ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisiyle adını duyurdu. Oyuncu, Ramo,  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sevmek Zamanı gibi projelerde de rol aldı. Yakışıklı oyuncu son olarak Safir dizisinde izleyenlerinin karşısına çıktı. 



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa