Mustafa Destici'den Hakan Fidan'a ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı ziyaret etti. Destici, ziyaretine ilişkin paylaşım yaptı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 20:52
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 23:53
Mustafa Destici'den Hakan Fidan'a ziyaret
Kübra Şenal Editör

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la bir araya geldi. Görüşmeye, BBP Genel Sekreteri Ahmet Yelis, Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Şafak Çomaklı, Doç. Dr. Emin Serin ve Türker Yörükçüoğlu da katıldı.

Toplantıda, Filistin meselesi, Türk dünyasıyla ilişkiler, Irak'ta yapılan anlaşmaların devam eden süreçleri ve Avrupa Birliği (AB) ile ilişkiler gibi önemli uluslararası konular ele alındı.

Görüşmede, Türkiye'nin dış politikadaki öncelikleri ve stratejik adımların kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği belirtildi.

Mustafa Destici'nin paylaşımı

Desteci, sosyal medya hesabından Fidan'a yaptığı ziyareti, "Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan’ı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür eder, kendilerine ve kadim geleneğe sahip Dışişleri Camiamıza başarılar dilerim." notuyla paylaştı.

Erdoğan ile Malazgirt Zaferi etkinliği

BBP lideri Mustafa Destici, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat'ta düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer almıştı. 

Yorumlar (1 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Ceren Balkız 3 hafta önce Biz nasıl bu hale geldik? Daha az önce ajanslara düştü haber...Konya da parkta oynayan 6 yaşında çocuk sokak köpekleri tarafından paramparça edilmiş.Acil servise taşınan fotosunu gördüm.Bu çocuğun yaraları belki gecer...ama o korku yıllarca sürecek.Diger binlerce çocuk gibi o da KEKEME olacak.hayatin her alanında alay konusu olacak.cekingen olacak.TOPLAYIN şu köpekleri ve itlaf edin..Yeter..
Sonraki Sayfa