İşgalci İsrail kana doymuyor! Batı Şeria'dan içler acısı görüntü

Siyonist İsrail'in Batı Şeria'daki Faria Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırısında hayvanlar parçalanırken onlarca Filistinli şehit oldu.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
28 Ağustos 2024 22:27
GÜNCELLEME
28 Ağustos 2024 23:15
İşgalci İsrail kana doymuyor! Batı Şeria'dan içler acısı görüntü
Kübra Şenal Editör

7 Ekim'den beri ABD ve Batı ülkelerinin desteği altında Gazze'de soykırım yapan işgalci İsrail bugün Batı Şeria'nın Tulkarem, Tubas ve Cenin kentlerinde havadan ve karadan geniş çaplı saldırı düzenledi.

Hala İHA'ların uçtuğu bölgede bombaların etkisiyle parçalanan Filistinlilerin görüntüleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

İşgalci İsrail, Gazze'de sınırları içerisinde yer alan her canlıyı katletmeye devam ediyor.

Soykırım çetesinin Batı Şeria'daki Faria Mülteci Kampı'na yönelik yoğun saldırısı hem Birleşmiş Milletler, hem Türkiye'den sert tepki gördü.

BM'den İsrail'e tepki: Durum daha da kötüleşiyor

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Ofisi Sözcüsü Ravina Shamdasani, İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'da başlattığı "geniş çaplı" saldırılara ilişkin Filistin topraklarında felaket seviyesinde olan durumu daha da kötüleştirme riski taşıdığını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığından soykırımı destekleyen ülkelere çağrı

Dışişleri Baknalığı, katil Netanyahu Hükümetinin Filistin halkına yönelik soykırımcı politikalarının uluslararası güvenliğe yönelik başlıca tehdit olduğunu belirterek "İsrail'in, uluslararası hukuku tamamen hiçe sayan bu eylemlerine karşı gerekli cezai ve zorlayıcı tedbirlerin alınması şart" dedi.

İsrail'in bombardıman tuttuğu bölgeden kan donduran görüntüler

Siyonist İsrail ordusunun havadan ve karadan saldırılar düzenlediği Faria Mülteci Kampı'ndan Filistinlilerin ve hayvanların öldüğü görüntüler sızdırıldı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa