Bayrampaşa’da silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Bayrampaşa’da bir iş yerinin önünde silahlı çatışma meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
29 Ağustos 2024 23:31
GÜNCELLEME
29 Ağustos 2024 23:44
Bayrampaşa’da silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı
DHA
Kaynak DHA


İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi'nde bir iş yerinin önünde oturan bir grup arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, grup içerisindeki iki kişi yanlarında bulunan silahlarla etrafa rastgele ateş açtı. Silahtan çıkan mermiler Ali Şen ve A.Ç.'ye isabet etti.

Olay yerinde ilk müdahale yapıldı

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı ve ardından ambulansla hastaneye kaldırıldılar. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Şen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. A.Ç.'nin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis şüphelilerin peşinde

Olayın ardından silahla ateş eden şüpheliler hızla kaçtı. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayın nedeni ve şüphelilerin kimlikleri henüz belirlenemezken, polis soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa