Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Oğuzhan Atsız tutuklandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hakkında hakaret ve küfür içerikli paylaşımlara yer veren 'Oğuzhan Atsız' lakaplı Oğuzhan Şahin tutuklandı.

Kübra Şenal Editör
YAYINLAMA
31 Ağustos 2024 19:21
GÜNCELLEME
31 Ağustos 2024 19:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Oğuzhan Atsız tutuklandı!
Kübra Şenal Editör

X sosyal medya platformundaki bir sohbet odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milyonlarca AK Parti seçmenine hakaret ve küfürler eden Oğuzhan Şahin, tutuklandı.

"Oğuzhan Atsız" kullanıcı adıyla bilinen Şahin, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği bu saldırılar sonrası adli makamlara sevk edildi.

Gözaltına alınan Şahin, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Ne olmuştu?

Provokatör, "Oğuzhan Atsız" (Oğuzhan Şahin), X'teki bir sohbet odasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Yerlikaya ve AK Parti seçmenini hedef alarak ağır küfürler etmişti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti seçmenleri ve Türk milletine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu. Bakan Yerlikaya, "Gereği yapıldı-28" başlığıyla yaptığı açıklamada, "Sosyal medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza, aziz milletimize ve AK Parti seçmeni milyonlarca vatandaşımıza hakaretlerde bulunan Oğuzhan (Atsız) Şahin adlı şahıs, yakalanarak gözaltına alındı." ifadelerine yer vermişti.

Gözaltına alınan şüphelinin, sosyal medyada "Oğuzhan Atsız" kullanıcı adıyla tanınan Oğuzhan Şahin olduğu öğrenildi. Şahin'in, hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle adli işlem başlatıldığı belirtilmişti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa