Kılıçdaroğlu kısıtlamalara tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos kutlamalarına getirilen kısıtlamalarına tepki gösterirken "bu tarih için bugün milyonlarca insan hayatını vermeye hazırdır" dedi.
IHA-20200827AW100254
|
27 Ağustos 2020, Perşembe - 23:10
Kılıçdaroğlu kısıtlamalara tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarından Albay Reşat Çiğiltepe’nin Devlet Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına getirilen tedbirlere tepki gösterdi.

"MİLYONLAR HAYATINI VERMEYE HAZIR"

Koronavirüs tedbirlerin kaldırılması gerektiğini, insanların bedel ödemeye hazır olduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu “30 Ağustos, Lozan’a başı dik gitmenin en önemli adımıdır. Düşmanın Anadolu topraklarından kovulmasıdır, ağır bedellerin ödenmesidir. Bu tarih için bırakın pandemiyi, bu tarih için bugün milyonlarca insan hayatını vermeye hazırdır. Dolayısıyla Türkiye’yi bilmeyen, tarihini bilmeyen, Milli Kurtuluş Savaşı’nın hangi koşullarda verildiğini bilmeyen bir ekiple karşı karşıyayız. Bu hepimizi üzüyor. Umarım Miralay Reşat’ı, Gazi Mustafa Kemal’i, Kazım Karabekir’i, Rauf Orbay’ı oturur yeniden okurlar" şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/115314/kilicdaroglu-kisitlamalara-tepki-gosterdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.