Adıyaman'da kan donduran olay!

Adıyaman’da henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi 2-3 günlük bebeği canlı canlı mezara gömdü.
Ankara Masası
|
24 Eylül 2021, Cuma - 15:40
Adıyaman'da kan donduran olay!

Olay, Adıyaman'daki eski belediye mezarlığında meydana geldi. 2-3 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek, canlı canlı toprağa gömüldü. Talihsiz bebek, mezarlığın yanında bulunan okulun öğrencileri tarafından bulundu. ğlama sesleri duyan ve sesin geldiği yere doğru ilerleyen öğrenciler, ayakları dışarda, vücudu toprağın altında olan kız bebeğini hemen çıkarıp ilgili birimlere haber verdiler.

Mezarlık görevlisinin yerinde olmadığı esnada gömülmeye çalışıldığı tahmin edilen bebek, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Bebek, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Bebeği bulan ve gözyaşlarına boğulan lise öğrencileri, polis ekiplerine durumu anlattı. Bebeği bulan lise öğrencisi Esranur Yücedağ, "Biz okuldan öğlen arasına çıktık. Şehitlerin mezarını ziyaret edip, dua okumak için mezarlığa geldik. Buradan geçerken, ağlama sesini duyduk. Zor nefes alıyordu. Bizde hemen gelip baktık. Bebek tek ayağı çıkmış şekilde ağlıyordu. Biz de hemen toprağı kazdık. Bebeği çıkarttığımızda bebek titriyordu. En fazla 2-3 günlüktü. Üzerinde zıbın vardı. Canlı canlı gömülmüştü." şeklinde konuştu.

Mezarlık görevlisi Mustafa Doğan ise, cuma namazında olduğu esnada olayın yaşandığını ve bir şey görmediğini söyledi. Polis ekipleri şüphelinin tespiti için çalışma başlattı.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/1022803/adiyamanda-kan-donduran-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.