Gürsel Tekin: Millet İttifakı tek aday çıkaracak

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek aday çıkaracağını belirterek olası isimleri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olarak açıkladı.
Ankara Masası
|
27 Eylül 2021, Pazartesi - 10:02
Gürsel Tekin: Millet İttifakı tek aday çıkaracak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adayı olmayacağına yönelik açıklaması Millet İttifakı'ndaki adaylık tartışmalarını yeniden alevlendirdi. 

Bir süre önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini açıklayan Mansur Yavaş'ın ismi bu çerçevede yine gündeme geldi. 

Milliyet gazetesine konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek aday çıkaracağını söyledi.

CHP Tekin, "Millet İttifakı’nın önemli iki ana aktöründen bir tanesi aday olmadığını ifade ediyorsa doğal olarak da bu Millet İttifakı’nın ana lokomotifi olan CHP ağırlıklı olarak bir aday belirleme durumuna girecek demektir. Büyük olasılıkla ismi zikredilen doğal olarak önümüzdeki süreçte öne çıkan üç isim var, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın İmamoğlu ve Sayın Yavaş" dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1025456/gursel-tekin-millet-ittifaki-tek-aday-cikaracak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.